Koop en verkoop handgemaakte producten

DDSF steunt The Healing Family

Februari 2015 – heden

Verkoop handgemaakte Thaise producten in Nederland.

The Healing Family is een bijzondere Thaise stichting opgericht door ouders van jongvolwassenen met een beperking. Voor zover wij weten is het de enige stichting in het noorden van Thailand waarbij de ouders zo’n actieve rol spelen. Deze stichting in Chiang Mai zorgt dat de jongeren een zinvolle dagbesteding hebben. Met weefgetouwen maken zij unieke doeken, waarvan weer prachtige producten worden gemaakt. De jongeren worden begeleid door een jonge vrouw met een lichamelijke beperking. In Thailand hebben deze vrouwen geen kans een gezin te stichten, maar The Healing Family is ook voor haar een thuis.

DDSF koopt met regelmaat tassen, portemonnees, etuis, T-shirts, kaarten en ander moois in voor verkoop in Nederland. Wij willen hiermee zorgen voor een continuïteit van de verkoop. Wij dragen deze stichting een warm hart toe en vinden het belangrijk dat The Healing Family kan blijven voortbestaan. Heb je interesse in één of meer van deze producten of een idee voor de verkoop, neem dan contact met ons op!

De eerste verkoop in het buitenland

De wereldwinkel in Katwijk werd het eerste verkooppunt.

Tijdens ons bezoek aan de weverij zagen we de jongeren aan het werk. Geheel zelfstandig en met zichtbaar plezier. Vol trots lieten ze hun geweven doeken zien. Door de begeleiding worden er bruikbare en unieke producten van gemaakt zoals toilettassen, portemonnees, T-shirts en kaarten.

Uniek in Thailand

Een werkplek voor jongeren waar zij een zinvolle dagbesteding hebben.

Tuc zingend achter zijn weefgetouw

…. en speciaal voor ons in het Engels!