Koop en verkoop handgemaakte producten

DDSF steunt The Healing Family

Februari 2015 – heden

Handgemaakte Thaise producten

The Healing Family is een bijzondere Thaise stichting die opgericht is door ouders van jongeren met een beperking. Voor zover wij weten is het de enige stichting in het noorden van Thailand waarbij de ouders zo’n actieve rol spelen. Bij The Healing Family hebben ze een zinvolle dagbesteding. Met speciale handweefgetouwen maken ze unieke doeken, waarvan weer prachtige producten worden gemaakt. De jongeren worden begeleid door een jonge vrouw met een lichamelijke beperking. In Thailand heeft zij geen kans een gezin te stichten, maar The Healing Family biedt haar een thuis.

DDSF koopt tassen, portemonnees, etuis, T-shirts, kaarten en ander moois in, voor verkoop in Nederland. Wij willen The Healing Familiy hiermee wat meer continuïteit van de verkoop bieden, want we dragen deze stichting een warm hart toe en vinden het belangrijk dat The Healing Family kan blijven voortbestaan.

De handgemaakte, kleurrijke producten zijn allemaal uniek. Wil je graag één of meer van deze producten bestellen? Of heb je een idee voor de verkoop of wil je verkooppunt worden? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@dutchdownsupport.nl

De eerste verkoop in het buitenland

De wereldwinkel in Katwijk werd het eerste verkooppunt.

Tijdens ons bezoek aan de weverij zagen we de jongeren aan het werk. Geheel zelfstandig en met zichtbaar plezier. Vol trots lieten ze hun geweven doeken zien. Door de begeleiding worden er bruikbare en unieke producten van gemaakt zoals toilettassen, portemonnees, T-shirts en kaarten.

Uniek in Thailand

Een werkplek voor jongeren waar zij een zinvolle dagbesteding hebben.

Tuc zingend achter zijn weefgetouw en – speciaal voor ons – in het Engels!