Spinning Up voor Down

Op zaterdag 17 februari 2018 is het FEEST!

Samen met Health Club Active Plus in Nieuw-Vennep organiseren we het Sportevent voor de Downsyndrome Support School in Suriname.

We willen je graag uitnodigen voor "Spinning Up voor Down" op 17 februari 2018 in Health Club Active Plus in Nieuw-Vennep. De reden voor dit event? In Suriname is de eerste school geopend voor kinderen met Downsyndroom. Zij krijgen hier de kans zich te ontwikkelen. Net als ieder ander kind. Met deze sportieve feestdag steunen wij dit onderwijs voor kinderen met Downsyndroom in Suriname. Doe je mee?

Start hier je eigen actie of schrijf je in om mee te doen op 17 februari 2018!

Feestprogramma:

  • 10.00 ontvangst bij Health Club Active Plus, Noorderdreef 62 in Nieuw-Vennep

  • 10.30/11.00 uur Fantastische Warming Up door Margot van Geffen, de onvermoeibare verdedigster van het Nederlands hockeyteam en Europees kampioen 2017

  • 11.00 - 17.00 uur: Spinning Marathon, Cross Training Games en Pilates lessen voor teams en individuele sporters

  • 12.00 - 17.00 uur Open Braderie en Kinderactiviteiten (Knutselen: Wat leeft er in het tropisch regenwoud van Suriname?, Kleurwedstrijd, Pannenkoeken Bakken en een Onvergetelijke Verrassingsact)

  • Tussendoor moedigt Ilonka - Killer Queen - Elmont, zevenvoudig Wereldkampioen Muay Thai Kickboksen, de deelnemers aan!

  • Hapjes & Drankjes kun je kopen aan de bar. Het spreekt voor zich dat je hiermee ook de Downsyndrome Support School in Suriname steunt!

  • Wijnproeverij: ieder heel uur 16.00 - 17.00 - 18.00 - 19.00 uur. Om zeker te zijn van een plekje kun je je hier van tevoren voor aanmelden.

  • 17.30 uur Overheerlijk Diner Buffet. Graag van tevoren aanmelden om er zeker van te zijn dat er voor iedereen genoeg lekkers is.

  • 18.30 - 19.30 uur Suriname Veiling met prachtige en ludieke items

  • 19.30 uur Start van de Feestavond met prijsuitreikingen voor Sportiefste deelnemer, Sportiefste team en Winnaar van de Afval Challenge

Deze mooie dag eindigt wanneer de laatste drankjes gedronken zijn en de laatste dansen gedanst zijn!

Als team kun je je inschrijven voor €30,00 of per deelnemer €5,00 per uur/voor één sportactiviteit. Naast dit bedrag voor deelname vragen wij iedere deelnemer zich voor deze dag te laten sponsoren door familie, vrienden en/of bedrijven. Hoe meer sponsors per deelnemer, hoe groter het eindbedrag voor de school, die geheel afhankelijk is van giften en donaties!

Geef je de school een zonnige toekomst en doe je mee? Mail dan naar info@active-plus.info of klik hier

Tot ziens bij Health Club Active Plus op zaterdag 17 februari 2018 vanaf 10.00 uur!

Niet mee doen op 17 februari, maar toch een bijdrage willen leveren? Start hier je eigen actie!